Какво да правим в Пловдив (13.11 – 19.11)

Актуално Градът Живот Новини
Тази седмица в Пловдив ще дегустираме младо вино и ще се разходим сред соц архитектурата под тепетата

13 ноември

Фестивал „Дефиле на младото вино” 2020

Винолюбители и винопроизводители отново ще се срещнат в Пловдив през ноември по време на фестивал „Дефиле на младото вино“. Резервирайте датите 13, 14 и 15 ноември 2020 г. в своя календар и се подгответе да преживеете един невероятен винен празник.

Възрожденските къщи в Стария град на Пловдив ще отворят гостоприемно врати за срещи с приятели, дегустация на български вина, културни събития, вкусна храна и много забавления.

пл. Стефан Стамболов пред Община Пловдив

Дионисиево шествие

13 часа

 

Sit Down Comedy – Врачка Илия в Пловдив

В най-тежките време се раждат герои, Врачка Илия винаги е помагала на майните, затова в тези смутни вирусни времена пристига в Пловдив за да ви помогне, на цинично парадоксалната дата петък 13. Специално за всички вас на 13 ноември (петък) 2020 в 20:00 в Пловдив извънредно и ексклузивно ще се телепортира един истински естрасенсуален комедиант, който е готов на всичко, за да намери решение на проблемите ви – Врачка Илия! Tова няма да е обикновена среща и определено ще я помните дълго! Врачка Илия ви очаква във Vintage hausе Пловдив на фаталната дата петък 13, за да разберете съдбата си!!

Билети за галактическия феномен могат да бъдат закупени само online от този линк:

https://urboapp.com/bg/e7279-sit-down-comedy-fortune-teller-ilia-in-plovdiv?fbclid=IwAR3muKHYIyxRgE6AT3JRSA6QjLtxS7HQfbHtuYpZZEUSI_vW4lXfYgIxFDw

Vintage House

20:00 – 21:15 часа

 

14 ноември

Соц архитектура и монументално изкуство

По традиция Free Plovdiv Tour се провежда на английски език, за да може от услугите ни да се възползват максимално много от гостите на града.
Тази година обаче от Сдружение 365 поемат инициативата всяка събота да представят пред вас беседи на български език, които не са част от техния обичаен маршрут и са по-малко познати на публиката. Тази събота тематичната обиколка ще е посветена на соц архитектурата и монументално изкуство

От сдружението искат да помолят всички желаещи да се включат в тематичния тур да ги уведомят предварително, като изпратят съобщение във Фейсбук относно това от колко души се състои групата им.

Площад Стефан Стамболов

11 часа

 

VAROLA @ BALLY CLUB 

Зад пулта нa 14-и ноември ще застане Varola, в чиято селекция ще чуете мелодичен и ритмичен deep/tech с дълбоки бас линии, преминаващ през динамичен groovy tech, понякога с испански и ориенталски елементи, достигащ до underground и tech house звучене.

Bally Club

20:30 – 23:30 часа

Цялата програма прочетете в LOST IN PLOVDIV

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.