АктуалноБългарияЗабавлениеИзпод тепетоНовиниСветска хроника

Изтекоха кадри от втори сезон на Ергенът – ВИДЕО

Вторият Ерген на републиката – пловдивчанинът Евгени Генчев е артист от световна величана. Откакто през лятото на миналата година стана ясно Кой е новият ерген на България? интересът към него не стихва.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени и да изживеят своята романтична приказка, във втория сезон на формата са 25. Повечето от тях не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че музикантът ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат.

Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е свързан с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, Евгени получава широко признание както от публиката в цял свят, така и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други.

Четири биса за Лука Шулич и Евгени Генчев на Античния.

Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз „Добрин Петков“ за постижения и принос в музиката през 2008 г. Освен с музиката си, Генчев е познат и като композитор, педагог и писател.

Всъщност Евгени се завърна на пловдивска сцена през 2014-а година, още като възпитаник на Guildhall school of music, Лондон, в Петото издание на Международния фестивал „Дни на музиката в Балабановата къща” със съвместен концерт с цигуларката Мила Георгиева, озаглавен „Нежност и страст“.

Участието му в Ергенът не е първото му явяване н телевизионно шоу. Сред най-впечатляващите му изяви се нарежда изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“.

Новият трейлър на Ерегенът показва как изглежда пианистът без риза и как мята на рамо девойка, която отнася на приключение сред екзотичната обстановка на едно от най-известните курортни селища в Беломорието – Бодрум. Вижте ги.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина