Актуално

Избират Мис 50+ в панаира

Руслан Мъйнов пее канцонети на кандидатките за короната

Image title
Стилни жени над 50 години ще се впуснат в уникален конкурс за красота в рамките на 14-ото издание на Италианският фестивал на красотата в Пловдив, който стартира на 29 ноември в Палата 2 на панаира. “За красотата на нежната половина от човечеството няма възраст” е посланието на първото по рода си шоу Мис 50+.
Конкурсът ще се проведе в неделя, 1 ноември. За него могат да се записват жени над 50-годишна възраст от цялата страна, ръстът и теглото са без ограничения, съобщават организаторите “Christian of Roma Group”. Единственото условие е кандидатките да са имат стилна външност – подходящи облекло, прическа и грим. Миската и нейната подгласничка ще получат съответно 300 и 100 лева, както и козметични продукти, за третото място е предвиден комплект луксозна козметика за поддържане на красотата след 50-годишна възраст. В рамките на конкурса
ще бъдат представени и визиите на световноизвестни звезди – актриси и певици, които тази година навършват 50 години. Водещ на конкурса ще бъде актьорът и певец Руслан Мъйнов, който е подготвил няколко популярни италиански канцонети.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина