Фенклуб Локомотив: Не сме търсили помощ от общината, всеки един от нас ще плати своя билет за финала

Актуално Гласове Новини Политика

30-те хиляди лева ще бъдат дарени на в помощ на юношеската школа на Локомотив, женския отбор и за ремонт на детския кът на Лаута

Фенклуб Локомотив отговори на вчерашния откровено популистки жест на Общински съвет и Община Пловдив да закупи 2 хиляди билета на стойност 30 хиляди лева за финала за Купата на България по футбол и да ги дари на крайно нуждаещи се фенове на тима, ветерани и деца от ДЮШ, по предложение на Атанас Узунов. Взетото решение от местния парламент внесе напрежение сред черно-бялата общност, тъй като на този етап тя може да разполага именно с 2 хиляди билета за важния мач и ако те отидат при крайно нуждаещи се фенове на тима, ветерани и деца от ДЮШ, то останалите привърженици на „смърфовете” няма как да влязат на стадиона.

„Не сме търсили помощ от общината, всеки един от нас ще плати своя билет за финала”, заявиха от Фенклуб Локомотив. И информираха, че въпросните 30 хиляди лева ще бъдат дарени на в помощ на юношеската школа на Локомотив, женския отбор и за ремонт на детския кът на Лаута.

Ето и изявлението на Фенклуб Локомотив без редакторски намеси:

Благодарим на Община Пловдив за отпуснатите средства за закупуване на билети за финалния мач за Купата на България. Държим да отбележим, че ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив и организираните групи, не сме търсили подобна помощ.Всеки един от нас ще плати своя билет за финала.

Събраните средства ще бъдат дарени в помощ на юношеската школа на Локомотив, женския отбор и за ремонт на детския кът на Лаута.

По същия начин постъпихме и преди години, когато отново община Пловдив отпусна средства за билети, и децата от школата ни продължават да тренират на терена, финансиран с тези средства.

Ще осигурим специални урни, в които, при получаването на своя билет, всеки фен да остави съответната сума в помощ на нашите каузи.

 

Споделете ни във:

2 коментара за “Фенклуб Локомотив: Не сме търсили помощ от общината, всеки един от нас ще плати своя билет за финала

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.