Актуално

Долче и Габана зад бара на artnewscafe

Боян Долче и Жоро Габана
Боян Долче и Жоро Габана
Долче и Габана ще въртят коктейли зад бара на artnewscafe. Дизайнерският тандем ще превземе айляшкото заведение на ул. Отец Паисий на 13 март, когато стартира инициативата “Приятели зад бара”. По стените на “арта” ще виси изложбата “7 дни от живота на Dolce i Gabbana” с подробности от личния и професионалния живот на двамата юнаци.Стефано и Доменико
Стефано и Доменико
Докато посетителите зяпат вернисажа, дуетът ще бърка фантастични миксове от алкохоли, ще налива питиета, ще прави шоу. Всеки ще има възможност да се докосне до дизайнерите или до тайни за техния живот ако се включи в играта “Дързост или Истина”, която ще се разиграва в продължение на 6 часа на бара. Звукът ще е Итало фънк и Итало Диско. Пролетният шот е БлякИталиян, цитронадата естествено е с черна сламка и много, много Самбуки. Ще имате възможност за снимка с местните звезди Боян Долче и Жоро Габана.
Инициативата “Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина