АктуалноГрадътЖивотНовини

Докараха абитуриенти с линейка на бала – ВИДЕО

Други пък се наложи да си бутат превозното средство, тъй като закъса по пътя

Истинско стълпотворение се заформи по традиция на 24 май пред Гранд Хотел Пловдив. На датата завършването си празнуват възпитаниците на три гимназии – ЕГ Пловдив, Националната търговска гимназия и Частна езикова гимназия Стоян Сариев.

Надпреварата кой да бъде най-атрактивен на бала тук също бе доста оспорвана. Със сигурност едно от първите места ще грабнат няколко находчиви абитуриенти, които пристигнаха с линейка, а коментарите след споделеното ни видео в социалните мрежи бяха, че това сигурно означава, че ще станат доктори.

Не толкова лесно му беше на друг завършващ младеж, чиято кола аварира и не можа да продължи до рампата на хотела. За щастие, на помощ се притекоха приятели и дружно добутаха превозното средство до нужното място.

Не липсваха и мотори, американски мощни коли, джипове и всякакви по-нетипични автомобили. Красива дама пък бе решила да дойде на завършването си, съпроводена от голям оркестър с гайди, които огласиха цялата зона и повишиха още повече настроението.

Снимки: Даниела Калчева

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина