АктуалноГрадътНовини

Дани Каназирева: Общинският съвет да е внимателен с промени на ПУП-овете

Няма да допусна презастрояване и строителство в зелени площи в Пловдив, обяви областният управител

Категорично се противопоставям на идеята 4-те имота, които по ОУП са отредени за зеленина в квартал „Захарна фабрика“ в Пловдив да бъдат застроени. Това заяви областният управител Дани Каназирева малко след решението на Общинския съвет да не променя ПУП-овете на съответните имоти. По-рано тя върна вече взетото от общинския съвет решение, което при прегласуването днес бе променено.

Ако бъде взето отново подобно решение, пак ще го върна, заяви тя. По останалата част на ПУП-а, който се гласува днес, нарушения няма, но винаги, когато има идея зелени площи по ОУП да се застрояват, аз ще се противопоставям на това, добави Каназирева. Общинският съвет трябва да бъде внимателен, когато взема подобни решения за промени на ПУП-ове и не бива да се прехвърля топката към Областна управа. Това е изцяло тяхна отговорност и в техните компетенции, каза още областният управител.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. НА ВЪРХА НА ДЖАМБАЗ ТЕПЕ ПОСЛУШНИКЪТ НА НАЛУДНИЯ АЯТОЛЛАХ СЪС ЗЛИЯ ПОГЛЕД, РОЛЕКС, ЛИМУЗИНИ И БИЯЧИ ЩЯЛ БИЛ ДА ДИГА ИДЕОЛОГИИ (КАКТО АЛЬОШАТА?), А НАЧАЛНИЧКАТА ВАРДИ ТРЕВИЧКИТЕ.
    ТОГАВА НА ДЖЕНДЕМ ТЕПЕ КАК ТАКА ГРАДЯТ „КОРТОВЕ“ С ЧИФЛИЦИ?
    И ДР., МН. ДР. ТО НЕ Е САМО КЪРШИЯКА, КАКО!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина