АктуалноВкусът на градаЗабавлениеНовиниФотогалерия

Част от най-добрите майстори на Street Food у нас са в Панаира – ГАЛЕРИЯ

Ако сте в Пловдив от 21-ви до 25-ти февруари няма да останете гладни и жадни. Като част от съпътстващата програма на откритото днес международното земеделско изложение АГРА, както и съпътстващите изложби за лозарство и винарство „Винария“ и за храни, напитки, опаковки, машини и технологии „Фудтех“, организаторите предоставят възможност да се срещнете с някои от най-добрите майстори на улична храна в България.

Ще ги намерите на откритата площ между 7 и 11 палати, ако не се ориентирате, то оставете носа си да ви отведе до най-вкусната и ароматна зоната – STREET FOOD FEST. Там по време на изложението посетителите могат да се насладят на вкусна храна от авторски рецепти и питиета.

Опитайте мегапорциите сръбска скара, приготвени от топ майстор на плескавицата от съседната страна. Не пропускайте бургер с конско месо по рецепта на майстор Реджи и авторските коктейли, сред които се отличава греяното вино с шоколад.

Освен чудесна храна и напитки, там ви очакват и много вълнуващи моменти със специално подготвена артистична програма.

За да направят преживяването ви по-приятно, а кулинарните спомени незабравими за доброто настроение на гурме почитателите ще се погрижат от сцената изпълнители като любимият комик Георги Мамалев, Петя Панева, Елица Тодорова трио, БГ дуетът, Ансамбъл Еподай, Танцов театър POSTART и други.

Плащанията в зоната на феста се извършват само с карти.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина