АктуалноГрадътНовини

Бул. „Марица-Юг“ до Водната палата още е затворен

Всичката техника на дружеството „ИСА 200“ е изнесена от строителната площадка срещу Водната палата, видя тази сутрин репортер на Под тепето. както ви съобщихме в края на миналата работна седмица Строителите започнаха да напускат обекта – ВИДЕО.

Това се случи само два дни, след като местният парламент на Пловдив, под силен граждански натиск реши да замрази Пробива до Водната палата на свое извънредно заседание за 45 дни.

Днес в участъка на намесата, който бе облагороден по програма „Региони в растеж“, има само заравнен чакъл и пръст, една охранителна будка и химическа тоалетна.

Движението на кръговото кръстовище пред моста на Панаира още не е възстановено в първоначалния му вид.

„Община Пловдив възстановява старата организация на движението в района на Водната палата в понеделник, заяви в петък заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

Остава да видим дали това ще се случи до края на деня.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Един коментар

  1. Кога в Пловдив ще има способни пътни специалисти?Кога Пловдив ще има кадърен кмет?
    Пловдив загива благодарение на некадърна управа.
    Елементарни проблеми на града не се решават с години и дори се задълбочават благодарение на некадърност управление в което се намесва и дядо им николай

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина