Актуално

Божо Божилов: Няма да има друг Ботев

Идеята “Христолов- вън” обедини общинския съвет


За първи път в последните две години целия общински съвет и местната власт бе като едно, поне за няколко минути. Всичк се обединиха зад една идея. А тя е “Христолов вън от Ботев”. Всички в местния парламент застанаха зад декларацията на жълто-черния фенклуб, която бе прочетена от трибуната на ОбС от Божидар Божилов тази сутрин. Няма да има друг Ботев, Ботев е само един. Ние държим при крадеца и измамника Христолов да влязат данъчни проверки и с него да се заемат прокутурата и съдът. Ботев е на гражданите и трябва да бъде върнат на пловдивчани, като се измие лицето му. За това търсим съдействието на всички институции. 24 февруари ще остане в историята на Пловдив заради позорното изваждане на Ботев от А група. Това се дължи на бездействието и действието на едно лице. Това лице е Димитър Христолов, а нашият Ботев бе стъпкан в калта, каза Божилов от трибуната. Пътят пред нас е само един – без Димитър Христолов. Ние няма да отстъпим. Ботев ще бъде върнат на Пловдив със или без вашата подкрепа, допълни Божо.
Малко след изказването му се разбра, че НАП депозира искане в Окръжен съд Пловдив срещу ПФК Ботев 1912-Пловдив АД, за откриване на производство по несъстоятелност на дружество. Според изложеното в молбата Държавата, чрез НАП има да получава данъци и осигуровки в общ размер на 2 094 408,54 лв. /главница и лихви/, които са установени със съответни ревизионни актове.
НАП има претенцията дружеството да бъде обявено в неплатежоспособност и да се открие производство по несъстоятелност на длъжника. По молбата е образувано търговско дело, се казва още в съобщението от съда.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина