Актуално

„Блясък на кристали” обсеби Андреа и Галена

Певиците станаха богини на екзотичен остров

Image title
Дългоочакваният нов дует между Андреа и Галена вече е факт.  Миналата седмица песента се завъртя в интернет и веднага удари рейтинга в тавана поради нечуван интерес от страна на почитателите. От няколко месеца една от най-коментираните теми е тази за новия видео клип, който ще се появи с парчето „Блясък на кристали”. Феновете очакваха да го видят още преди повече от месец, но снимките се проточиха доста по-дълго от първоначално предвиденото. Причина за това е трудният подбор на различните локации за всяка сцена от клипа.
Една от основните сцени е заснета на специален частен плаж на екзотичен остров. Достъпът до този остров е строго ограничен и само VIP посетители с членски карти могат да го посещават. Певиците платиха доста крупна сума, за да получат разрешение да заснемат точно там тези кадри.
Основен мотив на новия клип е срещата на две богини и кристалния фонтан, който експлоадира между тях. Андреа се превъплъщава в ролята на повелителка на огъня и земята, а Галена – на покровителка на водата и ветровете. Срещата на двете се превръща във взрив, от който се ражда фонтан от ослепителен „Блясък на кристали” и още нещо. В новото видео на Андреа и Галена ще станем свидетели на една съвършена комбинация от стил, лукс и неудържими страсти.
Това лято феновете на двете поп-фолк диви трябва да се чувстват истински късметлии. Image title
Те не само ще се насладят на едно страхотно парче с горещо латино звучене, но ще се слеят и с истинската страст на кристали.Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина