АктуалноКриминалеНовини

Баща уби детето и жена си

39-годишният Галин е обвинен в жестокото убийство на съпругата си и 6-годишната им дъщеричка

Испанският град Мостолес е потресен от жестоко убийство, извършено на 6 ноември. В неделя следобед 39-годишният Галин П.С. убил с нож жена си Ирина Д. С., на 29 г. и дъщеря им Мария Г.С., на 6 години, съобщава Madrid Noticiudad.

Преди да се опита да се самоубие мъжът е изпратил множество съобщения до приятели чрез WhatsApp, че е нападнал съпругата си и ще посегне на живота си. След това няколко от тях отишли в дома на семейството на 3-тия етаж на номер 20 на Avenida Olímpica de Móstoles. Когато никой не отваря вратата, решават да се обадят на Националната полиция.

Органите на реда откриват безжизнените тела на жената и момичето с множество прободни рани в областта на шията и гърдите, пише вестник „Ел мундо”. Мъжът е хоспитализиран също с прободни рани по тялото.

Двойката била тиха и всички съседи са разтърсени от катастрофата. Те са единодушни, че не са чули нищо и не са си и помисляли, че в дома на семейството има домашно насилие.

Жената никога не е подавала сигнали срещу партньора, но според близки тя е споделяла, че е имало случаи на агресия от страна на съпруга ѝ.

Снимка PP de Móstoles Туитър

Общността в град Мостолес организира бдение и протестира срещу домашното насилие, а стотици хора в социалните мрежи споделиха снимки.

„Град Мостолес е обединен в осъждането на убийството на Ирина и Мария.
Нека никога повече не ни се налага да преживеем подобна трагедия!
Не на насилието, основано на пола!
Не на косвеното насилие!
“ – написаха хората.

Снимка на корицата: Madrid Noticiudad

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина