АктуалноГрадътИзбор на редактораКварталиКриминалеНовиниРазследване

Багерите са незаконно на Данаил Николаев

Общинският инспекторат е спрял събарянето на жълтата къща, съобщи кметът на райно Централен

Подготвеното събаряне на къщата на ул. „Ген. Данаил Николаев“ 29 е нерегламентирано, разбра Под тепето. Както ви съобщихме по-рано Жълтата къща на улицата отива в историята.

Оказа се че багерите са вкарани в парцела без никакво разрешително, това съобщи пред медията ни кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, потърсен за коментар.

Дейностите се извършват от единия от собствениците, без знанието на останалите и без никакви съпътстващи документи, докато тече спор в съда за имота между тях, допълни Стаменов. Райкметът напомни, че наличието на дело за имота, означава, че в него нищо не може да се прави.

„За дейностите, които се извършват в момента там, няма издадено строително разрешение“, заяви още за Под тепето кметът на район „Централен“. 

На мястото е изпратен екип на Общинския инспекторат още в сряда, за да извърши
провека, допълни Георги Стаменов.

Снимка: Фейсбук

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

2 коментари

  1. И естествено властите и кметовете пак пред свършен факт ни обясняват напоително…то ако“ собственика“ няма “ л?безното“ съдействие на корумпетата общинарчета – няма как така смело да шари с багерите,,,мила родна кочина и шушляците в нея.

  2. Цялата шайка гербашка е незаконна от години в града , но не им пречи да крадат, дерибействат и наглеят до откат,,, съд и затвор за крадците и мафията в Пловдив!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина