Актуално

Антония Маркова представя първия си самостоятелен албум

Валя Балканска подкрепя младата певица

Първият самостоятелен албум на певицата Антония Маркова ще бъде представен официално днес пред пловдивската публика. Началният час на събитието е 19:30 ч., а мястото – Център за сценични изкуства Stage 51, съобщи младата звезда. Тя не скри вълнението си от факта, че самата Валя Балканска ще я представи пред публиката и ще я подкрепи в този специален момент. Двете ще изненадат гостите с общо изпълнение на сцената под съпровода на гайдаря Петър Янев, каза още Антония. Това събитие е първото от поредицата срещи с публиката, които ще са част от представянето на албума „Как ще те обичам”.

 „Това е един дългоочакван и бленуван момент за мен, който ще увенчае труда ми и този, на хората създали моите песни“, сподели Антония Маркова. „Безкрайна е радостта ми от работата с един прекрасен екип от професионалисти, които приеха проекта като лична мисия, и които  вече смятам за свои приятели“, допълни тя. „Искам да изразя огромната си благодарност към моите приятели от Мебели „Дизма”, които повярваха в мен и ме подкрепиха в това невероятно приключение“, сподели Антония. Те спонсорират издаването на албума ми и заедно сме много горди с крайния резултат като се надявам творчеството ми да допадне на всички.

Сингълът „Как ще те обичам“, който е дал име на албума, е по музика и аранжимент на композитора Димитър Гетов. В самото CD са включени общо 16 авторски парчета на български и английски език, написани специално за младата изпълнителка от едни от най-добрите композитори и текстописци в България. Обложката е истинско произведение на изкуството, а книжката към него съдържа всички текстове на песните, както и снимки от уникалната фотосесия на певицата в изоставен тютюнев склад в Пловдив.

Антония Маркова е утвърдена поп изпълнителка със запомнящи се участия в телевизионните музикални формати „Мюзик айдъл“ и Гласът на България“. Антония печели 8 GRAND PRIX само в рамките на последната година, което неоспоримо доказва огромния й талант и страст към музиката. През годините е участвала в редица престижни музикални събития като френския фестивал „Златен ключ“ през 2003 г., „Бургас и морето“, фестивала „София пее“.  Световно признание певицата получава на музикалния конкурс AVON VOICES, където достига полуфиналите сред 9000 изпълнители от цял свят.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина