Актуално

Алис Крайчева награби Хачо

Сърцето на тв дамата отново е свободно, носи клюката

Алис Крайчева целува Хачо Бояджиев
Алис Крайчева целува Хачо Бояджиев
Легендарната тв журналистка Алис Крайчева награби вечния плейбой Хачо Бояджиев на старта на фестивала Златната ракла в Новотела тази вечер. Продуцентката на сутрешния блок по БНТ разцелува горещо Хачо след прожекцията на юбилеен документален материал за 50-годишнината на националната телевизия, с който официално стартира феста. Бившата манекенка прескочи няколко тела, за да прегърне Бояджиев и да му прошепне нещо на ухо.
Сърцето на тв дамата отново е свободно, носи най-прясната клюка от кулоарите на БНТ. Наскоро тя се разделила с последната си голяма любов Павел Васев. Запознати с разлъката твърдят, че интриги в Народния театър, чийто директор е Васев, за развалили сърдечната им тръпка. Още докато бил шеф на Сатирата, из коридорите на смешния театър се носили какви ли не легенди и жлъчни слухове за връзката му с телевизионерката. Именно те всели раздор между влюбените, които в крайна сметка запазили приятелски отношения. Само до преди половин година Алис декларираше, че е обичала толкова силно само още един мъж в живота си.
Хачо пък, в типичния си стил, разменяше любезности с млади колежки от пловдивската телевизия. Той целуна ръка и на скорошната булка Петя Гогова, бивша Дойчинова.Хачо разменя любезности с Петя Гогова, бивша Дойчинова
Хачо разменя любезности с Петя Гогова, бивша Дойчинова
Зам.-кметът по културата леко се изчерви от Хачовия флирт. След размяна на усмивки всички вкупом се отправиха към традиционния коктейл за откриването на Златната ракла в зала Бендида.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина