АктуалноНовиниРазследванеСъдТемида

Агресорът от Капана остава в ареста

24-годишният Иван Ставрев, който през февруари заплаши с нож собственик на ресторант в сърцето на Капана, а няколко дни по-късно нападна жената в централния подлез, водещ към Стария град, остава за постоянно в ареста. Това реши състав на Пловдивския окръжен съд.

В съдебната зала днес стана ясно още, че ще му повдигат още няколко подобни обвинения. Бе представено постановление за обединяване на производства срещу младия мъж, вследствие на събрани доказателства за съпричастността му към сходни престъпления.

Припомняме, че при разглеждане на мярката му за неотклонение на първа инстанция зам.-районният прокурор Атанас Илиев обяви, че има и други случаи, в които агресорът от Капана е нападал жени на улицата, както и сигнали за други хулигански действия от негова страна, плюс престъпление против собствеността и заплахи за убийство, по които Прокуратурата работи. Той отправям апел, от името на държавното обвинение към гражданите – ако са пострадали от това лице, да не се колебаят и да информират Прокуратурата.

Събирането на доказателства по тях продължава и към този момент, уточниха от обвинението.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина