АктуалноКриминалеМненияНовиниПод ножа

3000 лева глоба за собственика на клуб Сохо

Общините сформират екипи, които засилено да проверяват заведенията

По настояване на областния управител Дани Каназирева и след среща с директора на Областна дирекция по безопасност на храните – д-р Михаил Кръстев, още днес ще бъде съставен акт и наложена глоба в размер на 3000/три хиляди/ лева  на клуб „Сохо“ за неспазване на противоепидемичните мерки и работа на заведението след 23:30 часа, което е в противоречие с решение на Областния координационен щаб.

Сигнализират институциите за парти в известно заведение до сутринта, в разрез с противоепидемичните мерки

„Даденият толеранс от 10 дни приключи. Проверките продължават. Спираме с предупрежденията и започваме със санкции на обекти, които не спазват заповедите на здравния министър и решенията на Областния кризисен щаб“, заяви Дани Каназирева.

Припомняме, че заради снощното парти в Пловдив ограничават работното време и на ресторантите .

Оказа се, че в заведението е имало частно парти за рождения ден на общинския съветник от ЗС Кирил Търев От клуба съобщиха, че е бил нает от негов приятел, като изенанада за рожденика.

На проведената днес онлайн среща с кметовете на общините в областта бе взето решение, по искане на областния управител, по места да бъдат сформирани екипи, които засилено да проверяват заведенията – особено в петък и събота.

Кметовете съобщиха, че в повечето общини вече работят с органите на реда по контрола и спазването на противоепидемичните мерки в кооперативните пазари.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Децата на мутрите – общински съветници. Май по-добре беше децата на “комунистите”. Поне са образовани. Или пак ония лафове за бананите и ладите.

  2. Пир по време на чума! А, на бас, че простачето чалгаджийче няма да си подаде оставка и цялата му общинска и кметска компания барабар с „девойките“…Проста философия – простите майни пак ще ни изберат, щото ние сме наследници на Аполон от Скутаре /примерно/…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина