АктуалноБизнесГрадът

3 новооткрити места, които да посетите още днес

Турска и кубинска кухня в Пловдив или нещо здравословно за вкъщи – каквото и да решите да изпробвате от нашите предложения, сме убедени, че няма да сгрешите

Organica

Няма как да не отличим едно заведение за бързо хранене в Кючук Париж, което напълно си заслужава разходката дотам. Намира се във Via Park и всеки ден ни представя  подбор от любими рецепти, подготвени с качествени продукти и отличаващи се с отличен вкус. Месни рецепти, риба и задължително нещо веган или вегетарианско – всеки ден те публикуват менюто си в социалните мрежи и може да изберете това, което ви се хапва. Има места и за сядане, както и възможност да си вземете храна за вкъщи. Гарантираме, че наистина е като домашно сготвена и ще се върнете бързо за още.

El Jefe Cuban Food and More

Отварят в разгара на лятото на добре позната локация – точно след сладкарница и сладоледена къща Стена на Никола Петков. Концепцията им за кубинска кухня е съвсем нова за града ни, но със сигурност си струва да се опита. Съвсем скоро ще разкажем повече за интересната им история, а дотогава пробвайте царевичката с билково масло и мед като предястие и попитайте за най-продавания им сандвич по рецепта от островната държава – Cubano.

Вижте и другите предложения на виртуалния гид на Пловдив LOST IN PLOVDIV

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина