20 лева ваучер за пазаруване в МЕТРО при ваксинация в пункт пред магазина

Актуално Градът Живот Новини
Метро Пловдив

Съвместната кампания с Министерство на здравеопазването и регионалните здравни инспекции ще върви през целия септември

METRO България в партньорство с Министерството на здравеопазването и регионалните здравни инспекции по области ще осигури възможност за разполагане на пунктове за ваксинация срещу COVID-19 на територията на своите магазини. От 3 септември ще бъдат отворени центровете в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Варна, а на по-късен етап се обсъжда да бъдат добавени и други обекти на веригата.
Всеки гражданин, избрал да се ваксинира в пункт на територията на хипермаркета, ще получи ваучер на стойност 20 лв., който може да използва за пазаруване в магазина или да дари за социално значима кауза в специално обозначени за целта кутии на „Вход клиенти“ в търговските обекти. Дарените от кампанията средства ще бъдат предоставени на фондация BCause за Фонд #ЗаДецатаНаГерои медици и учители, загинали в битката с Covid-19.

Ваксинационният пункт в Пловдив ще работи през целия месец септември пред магазин МЕТРО на бул. “Санкт Петербург” 135 – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа.

Според капацитета на медицинските екипи във всеки град, е възможно да настъпят малки промени в графика, които ще бъдат съобщавани своевременно на местно ниво. В пунктовете ще бъдат налични всички видове одобрени от Европейската агенция по лекарствата (EMA) ваксини срещу COVID-19.

Действията на МЕТРО са с цел разкриване на допълнителни възможности за ваксинация на населението, което ще допринесе за по-лекото преминаване през настоящата четвърта вълна на пандемията и намаляване на нуждата от стриктни мерки, съобщават от компанията.

Споделете ни във:

4 коментара за “20 лева ваучер за пазаруване в МЕТРО при ваксинация в пункт пред магазина

  1. Жалки ПРОСТАЦИ бялата мафия взима по 25000 за убит от Ковид офсете които се навият 20лв.ОЛИГОФРЕНИЯТА ВИ НЯМА КРАЙ.ТОВАХМЕ ОТДРЪПНА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАКСИНИТЕ КОИТО УЖ СА БЕЗВРЕДНИ.БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА 😁😁😁😁

    1. Хайде млъквай бе тъпунгер. Потърси си място в психиатрията. Казва ти го ‘бял мафиот’!

      1. И вашето време ще дойде.И доктор Менгеле си е мислел, че ще бъде вечно все така, но всяко нещо си има начало и край и възмездие.Скоро и вие платени убийци и лъжци ще давате отчет за делата си!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.