АктуалноГрадътИзпод тепетоМненияНовини

160 паркоместа, лед осветление и паркови зони в обновено междублоково пространство в Централен

Георги Стаменов: Едно дадено обещание днес е факт и след 40 години това място придоби съвсем друг вид

160 паркоместа, лед осветление, паркови зони бяха оформени в последните четири месеца в междублоковото пространство улиците „Ламартин“ и „Весела”. То бе открито днес от кмета на район Централен Георги Стаменов, заместника му Тошо Пашов, градоначалника Иван Тотев и видимо доволните хора от квартала. Районът бе облагороден с 500 хиляди лева допълнително финансиране от общината към големия проект по Региони в растеж, който не включваше точно това градско каре.

„ Тук хората газеха в кал при всеки дъжд и едва стигаха до входовете си. Благодаря на Георги Стаменов, че идентифицира проблема и го реши. Пространството придоби европейски вид”, похвали Иван Тотев работата на кмета на района.

„ Имаме обновени три улици и три зони за паркиране за 160 автомобила, ново лед осветление, отводняване и напоителни системи, ново залесяване. Едно дадено обещание днес е факт и след 40 години това място придоби съвсем друг вид. Благодаря на живущите в района търпението и смелостта да търсят администрацията”, каза Георги Стаменов.

„ Убеден съм, че Георги Стаменов ще има нов мандат. В следващите четири години тези политики за озеленяване и преобразяване на междублоковите пространства ще продължат. Едни политически партии идваха тук да обясняват, че нищо не е свършено. Не можеш да искаш да управляваш чрез лъжа, да говориш, че Пловдив е лош и нищо не се прави. Нека тези партии да дойдат и да попитат тези хора тук”, посочи жителите на съседните блокове, събрали се за рязането на лентата и засаждането на няколко нови чинара в обособената паркова зона кметът Тотев.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. А една животозастрашаваща детска площадка на улица „Младежка“ до Областната управа още си е там. Писала съм на г-н кмета още преди година и половина.

  2. Лед осветлението унищожава зрението и причинява рак според английски учени. Защо го описвате това като положително нещо? Това е геноцид!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина