АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

Тотев: Строителство в парка зад хотел Санкт Петербург няма да има

Обещавам на всички, че ще решим по най-добрия начин казуса, заяви кметът

Строителство в парка зад хотел Санкт Петербург няма да има, увери днес кметът Иван Тотев, след като и вчера жителите на района се събраха на протест в зелената площ. „Имахме среща с инвеститора заедно с представителите на инициативния комитет. Ангажиментът, който собственикът пое пред нас, е да ни бъде отправено предложение, което да бъде обсъдено. На всяка крачка ще бъдем заедно с инициативния комитет. След като получим предложенията ще седнем, ще ги обсъдим и ако трябва ще направим контра предложение. Няма заявени намерения за строителство, нито да има нещо, което да се реши от днес за утре. Човекът ясно каза, че за него е важно да има обществен консенсус. Нито ще бъде заграждан парка, нито ще се прави нещо, което да притеснява хората”, подчерта Тотев. „Обещавам на всички, че ще решим по най-добрия начин казуса”, допълни той.

„В диалогичен режим ще направим най-доброто за хората. Те, освен наши избиратели, са и наши съграждани. Казвам го, тъй като видяхме много политически лица на протеста им. Г-н Ральо Ралев беше там като кмет, а не като кандидат за кмет, както бяха други лица”, каза още кметът.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Вчера хубава статия му бяха спретнали в „Марица“- най-богатата фамилия в Пловдив интересно,дано компетентните органи четат и се самосезират.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина