АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Тотев: Да си кмет на Пловдив е нещо много емоционално и лично!

Тези 8 години са най-важните в моя живот, заяви Иван Тотев на отчета си

Трима кметове бяха на представянето на филма – Зико, Чомаков и Тодор Петков

Новото пространство за култура- Галерия „2019” събра тази вечер над  150 души, дошли на филма-отчет за работата през изминалите два мандата на бившия кмет Иван Тотев.

“ Да си кмет на Пловдив е нещо много емоционално и лично“, започна развълнувано той пред екрана с надпис „Видими резултати”. Вълнението си пролича през цялото обръщение към присъстващите.

„Много малко хора в цялата история могат да почувстват и разберат какво е това да си кмет на Пловдив! И да,  много е важно как влизаш в  Общината – с какви очаквания, но по-важно е как излизаш от това място и това е най-важният момент – как излизаш от вратата и какво оставяш зад себе си…

Този филм, който сме направили, е филм за тези два мандата, което означава, че може би малко ще се похвалим някъде. Ще бъде малко по-позитивен. Излъскано. Разбира се през моя, нашият поглед – на екипа, с който работех през тези години”, предупреди с усмивка публиката Тотев.

Точно срещу него на първи ред седяха трима кметове на  Пловдив – новият и двама бивши – Здравко Димитров, д-р Иван Чомаков и Тодор Петков.

„Важно е присъствието тук и на кметовете, което ясно показва, че Пловдив е нещо твърде голямо, за да може изобщо да се опише от един човек или един човек да смята, че е по-голям от града. Това са думи на г-н Димитров от предизборната кампания. Това е така!

Ние заварихме 2011-а година един град, поработихме, раздвижихме каквото можем, направихме проекти и оставихме на следващите. От тук нататък със сигурност ще се надгражда и градът ще става още по-хубав и още по-голям. Ето, д-р Чомаков е тук и всички трябва да знаете, че това което ние направихме по Главната улица бе по проект на д-р Чомаков.

Ето един хубав пример за приемственост. Да се знае, че всичко в Пловдив, за да се случи, то е започнало преди нас, трябва да има приемственост!

Благодаря ви че сте тук с мен в този момент!“, заключи Иван Тотев и пожела приятно гледане.

След края на 42-минутното видео Тотев коментира, че това са най-важните 8 години от живота му.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

10 коментари

  1. Изрод до изрода майно льо. Спите ли майни……спете.Ей тия ви ограбват, че и филми си правят.Егаси и тъпия град.Язък ви за историята и традициите.

  2. НЕ ГИ Е СРАМ. И ОНЯ КРАДЕЦ ЧОМАКА И ТОЙ ИЗПЪЛЗЯЛ . КВИ ФИЛМИ БЕ МАМИН. ТИ ОЩЕ ЛИ НЕ СИ В ЗАТВОРА. И ТОЯ НОВИЯ ДЪЛЪГ ТЪПАНАР , НАЛИ ЩЕШЕ ДА ТИ ПРАВИ РЕВИЗИЯ.

  3. Има една приказка, „не сакам аз да съм добре, сакам Вуте да е зле“. Завистливите наследници на мосю Ганьо, не гледат, всичко което е свърешно, а гледат, че Тотев си развил хотела. Да правеше си партийни конференции на Герб в града. Цветанов му пълнеше мелниците, обаче голямото – Капана, големите булеварди, малкага главна, велоалеите, Площада, ремонта на стария град, всичко това остава за нас. А сега, че някой който е бил на хранилка е бил отбит лае. Ами да си лае. Кервана си върви.

    1. ае бастун, да не би тотю от своя си джоб да ги е “ направил“ тези така или иначе задължителни дейности, баси дебилите са някои хора, населяващи Територията…

  4. Събрали се старите к*урви да обсъдят новия бардак.

    Кога ли ще дойде Видовден да се проверят имотите най-малко на роднините по права линия и с какви пари са придобити?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина