АктуалноМненияНовиниПод ножа

Служителите на Старинен Пловдив разбрали от медиите, че имат нов директор (ВИДЕО)

Още никой не ги е уведомил официално

Въпросът е „Защо един софиянец с около 4000 лева заплата би се преселил в Пловдив за малко над 1000?“

Може да се окаже, че телевизионният водещ Богомил Грозев е най-големият радетел за Пловдив, човек идеалист и готов на жертви за общественото благо. Или пък се е изкачил на върха на пирамидата на Маслоу. Иначе никой не би намерил отговора на въпроса „Защо един популярен софиянец 4000 лева основна заплата би се преселил в Пловдив за 1000?“ (бел. авт.: Стойността на заплатите на работещите в Нова телевизия журналисти е публикувана от „Таблоид“, а данните са от 1 февруари 2017г.)

Отговорът му ще остане неясен поне до 15 часа днес, когато по непотвърдена официално информация се очаква той да бъде представен на екипа на ОИ „Старинен Пловдив“ като новия им шеф.

Служителите на института също са меко казано учудени от факта. Те са разбрали тази сутрин от медиите, че имат нов директор.

Никой не ги е уведомил и че той ще им бъде представен днес. И това са научили от медиите.

Преди минути Нова тв публикува във Фейсбук следното:

„След 20 години в журналистическата професия, седем от които в Nova, водещият Богомил Грозев се разделя със зрителите на медията. Той ще поеме управлението на най-стария жив град в Европа като директор на общинския институт „Старинен Пловдив“. Това обяви той в сутрешния блок.“

В „Здравей, България“ Грозев определи преместването си като „дълго мислена и обсъждана промяна“.

Пред колегите си той сподели, че това било „много трудно и много тежко решение.“

На въпрос от водещите на сутрешния блок за Програмата му за управление каза:

„Имам идеи, които да развия, имам и подкрепата на кмета Здравко Димитров.“

„Старият Пловдив е най-голямата културно-историческа перла в България, най-старият жив град в Европа, на 8000, където се случват адски много неща“, каза още в студиото на Нова Богомил Грозев.

Източник на Под тепето, пожелал анонимност, твърди, че новоназначеният кмет на Стария град ще спи на хотел в рамките на резервата, а нощувките му ще плащат пловдивските данъкоплатци, докато Общината приключи ремонта на ведомственото жилище, което ще обитава. Самият Грозев е звънил в петък по телефона, за да пита дали вече са му резервирали хотел.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

21 коментари

  1. Безобиден докато скучаеше на Околийския престол, мозъклията с дребната микроцефална баскетболна главица предизвикваше само съмнения като Ортак с МУТРО*ПОЛИТския престол =доказано мракобесен, крадлив, недостоен. Но ето САТАНИНСКИТЕ РОГИ ЩРЪКНАХА, разбира се, и очакваме на Джендем Тепе да цъфне “идеология” (и да върже).
    Не ни стигаше само Альошата.
    “Главен” архитект без конкурс – ама Здрав Другар, мутро*полит*ический кадър.
    Сега пък … Старият Пловдив да се командва отново от Навлек.
    Начо на времето мразеше кореняците защото им обичаше имотите (а и защото Коренякът презираше Парвенюто без да го крие) – ето в резултат имаме сега черупката, сувенир сергиджийски от Живия Град.
    Мутрифициран.
    Г-цата от Кара Батак (първо- или Второлета) като се избълва на 18 февруари, 2020 в 11:40 am че тук сме боклуци не си дава сметка, че Кирил беше нашенец, мИтрополит и Патриарх, и че тъкмо нему дължим Факта, че не изпълнихме (политКоректно) германските разпореждания да им дадем евреите си.
    ЛИЧНО нему, и Нобеловата премия няма как да иде в днешната *р*вославна патриаршия от Агенти.
    Барета ни натресаха по липса на достойни духовници, МУТРО*полит*ик – хак ни е!
    “GENIUS LOCI” =ДУХЪТ НА МЯСТОТО няма как да му бъде ясен ако не му е вроден на пришелеца колкото и гениален … ще администрира като СЕРГИДЖИЯ подобно на Начо или на акад. БожоДими с неговото проф-арх-ЮФче.
    Кмете, кмете, ами като дойде ВИДОВДЕН…? Геената ОГНЕНА…? Или и ти НЕ ВЯРВАШ като …Методиев?

    1. Не на „Джендем“, а на ДЖАМБАЗ ТЕПЕ над Понеделник пазар става дума по-горе, че подобно на Комунистическите Идеолози с Альошата, така сега едни фанатизирани Байрактари искат на върха да издигнат (със стиснат към югоизтока пестник!) тяхната си Проповед.
      Спрете ги, стига ПОСЛУШНИЦИ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина