АктуалноВластГрадътИзбориНовини

Председателят на „Младежки глас” в Пловдив е кандидатът за кмет на земеделците в Северен

В Централен и Тракия няма да регистрираме кандидати, тъй като политиките там се правят успешно, заяви адв. Георги Колев

Иво Дернев

Председателят на сдружение „Младежки глас” в Пловдив Борис Вълев е кандидатът за кмет на земеделците в район Северен. Адв. Георги Колев представи днес 36-годишния баща на две деца, който съчетава бизнеса с усилията си в НПО сектора. Борис Вълев е завършил политология, Национална сигурност и международна дипломация. Има фирма за управление на проекти, а семейството му притежава няколко аптеки в града. Покрай сдружение „Младежки глас” работи в сферата на политиките за развитието на младите хора.

„Северен е входната към Пловдив. На никого не е приятно когато влезе през входа и види в коридора разхвърляни маратонки, дрехи и бельо. Този вход трябва да бъде подреден и почистен”, подчерта Борис Вълев.

Предупреди, че с добрата новина около подмяната на ВиК мрежата в района, се очаква и лоша такава, породена от сериозното напрежение покрай ремонтите на общо 60 улици в Северен. „Бих дал всичко от себе си да направя специфичен мониторинг на всяка една от дейностите на този проект, за да се минимизира напрежението, което би създал той. Нужна е електронна система, която да информира за всички планирани ремонти”, каза Вълев.

„Ще дигитализираме целия процес по инфраструктурни дейности в Пловдив. Ремонти, изкопи, аварии- всичко трябва да е на едно място онлайн, за да се знае какво, къде и как се случва, кога стартира и кога трябва да приключи. Нужен е дигитален контрол от входирането до изхода на всеки един документ”, допълни го кандидатът за кмет на Пловдив адв. Георги Колев.

Двамата с Борис Вълев отвориха темата за бул. „Марица Север”. Категорични са, че зелените пространства там трябва да се социализират, но е нужно да се осигурят и места за паркиране.

„„Марица Север” е болна тема. Има сериозен проблем с проекта за реализирането на булевард там, тъй като той е осакатен- пешеходният мост рязко стеснява трасето. Реализирането на булеварда е мега, мега важен проект, но и мега отлаган. Странното е, че почти всички важни проекти, които обсъждахме при първия си мандат като общински съветник, днес са нови, много нови”, каза адв. Георги Колев.

Той допълни, че в листата на земеделците ще има само един партиен член, и това ще е той. Юристът разкри, че формацията няма да регистрира кандидати за районите Централен и Тракия, тъй като политиките там се правят успешно.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина