АктуалноГласовеГрадътМненияНовиниПод ножа

Пловдивчани в нов комплекс до Колодрума искат да паркират преференциално на паркинга на залата

Инициативен комитет от квартала инициира подписка с искане до Общински съвет

Съкварталците се заканват, че ако исканията ми не бъдат удовлетворени ще блокират всеки работен ден достъпа до квартала за час

Инициативен комитет на кв.”Колодрума” направи подписка с искане до Общинския съвет на Пловдив за използване на паркинга пред Многофункционална спортна зала Колодрума на цени на Синя зона за домуващи.До момента подписката е подкрепена от над 80 души. Писмото до местният парламент е изготвено от адвокат Атанас Костов, който бе кандидат за кмет на Демократична България и представлява инициативния комитет.

“Ако исканията ни не бъдат уважени, ще вземем всички законови мерки, включително ще затворим чрез протест достъпа до кв.Колодрума за час във всеки работен ден, за да покажем значимостта на проблемите ни, като граждани, имащи право на нормален и спокоен живот в гр.Пловдив” – заяви адв. Костов.

Решено: Проектират пасарелка и нов паркинг за 200 000 до Колодрума

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

13 коментари

  1. Мисля, че Общината ще попадне в съда заради паркинга на „Колодрума“. Той е 10 пъри по-скъп от паркирането в „синя зона“. Това прави таксата за него незаконосъобразна. 50 х 12 = 600лв. на годишен абонамент за паркинга. 60 :12 = 5лв. такса за паркиране в синя зона на месец. 5лв. на месец е дест пъти по-малко от 50лв. на месец. Проста математика, заради която общинарите ще получат корекцията на съда. Няма как пловдивските граждани да бъдат дескриминирани с подобен подход.

  2. Отново смешни изявления на жалка маргинална групичка. Некомпетентността е завладяла ДеБъ на всички нива! Как ще паркирате на паркинга на Колодрума? А когато има събитие в залата, какво, ще идват да ви се молят да си махнете колите за да могат посетителите да паркират ли?! Каквото е предназначението на този паркинг. Като купувахте апартаменту там, къде бляхте? Или гледахте по-изгодната цена от фалиралия строител? И аз искам да паркирам в двора на комшията – голям, празен, с големи гаражи и навеси…но той, понеже е гаден, не ми дава…даже се сърди като го обвинявам в нечовечност. Смешен адвокат със смешни публични изяви… Обвини жена му и болното му дете (а тази лъжа не се прощава) когато му снимаха джипа пред Колодрума, а същата тази кола, купена с парите от пирамидата Save Way, всяка вечер си е там. В пешеходната зона пред Залата. Това е ДеБъ – шепа некомпетентни кресльовци с големи претенции. С конкурс ги избират

  3. Костов, жалкарино…спри да си пишеш сам коментари под статиите, бе майна.
    От 4 коментара 2 са твои.
    Ставаш смешен. Който не е водил дело срещу тебе, той не е спечелил, какъв адвокат си ти. Нищожество

    1. Псевдо мутрите, с псевдо троловете им! Всички сте за панделата! Плоските ви врътки са на показ! Прецаквате хората, Сибанк продава имот на мутрите, а не на живущите! Измами, арогантност, плоски схеми, разрушен паркинг с багер! Изроди! Ми сега, с прокуратурата сте, в съда, в РИОСВ, в Общината! Не можете да скриете престъпленията! Олигофрениииии!

  4. Ами да бяха мислили, преди да си купуват апартаменти без паркоместа. Обичайна практика е Общината да одобрява проекти без осигурено паркиране, даже предимно такива одобрява. Затова си отваряйте очите, вместо после да протестирате.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина