АктуалноЖивотЗабавлениеКултураНовини

На крака за Невена Коканова

Галерия U P.A.R.K. като препълнен киносалон за представянето на „Години любов. Невена Коканова”

Виктория Филипова

Галерия U P.A.R.K. едва приюти почитатели и приятели на неповторимата Невена Коканова  снощи, на представянето на луксозното издание „Години любов. Невена Коканова”. Сред гостите бяха едни от специалните за актрисата  хора, благодарение на които  имаме късмета да се докоснем до  личността  и живота   на  голямата  дама на българското кино.

Малкото бижу на вечния град  едва побираше в скута си всички хора, жадни   да научават повече за Невена и  да  се докоснат до зрънце от нейната обаятелна  душа. Недостатъчното пространство не  уплаши никого, напротив– сгушени под крилото на Невена , с широко отворени сърца, ненаситно вдишвахме въздуха, из който се носеше магията на Невена. Георги Тошев ни предложи пътуване в едно купе с една от най- достойните  жени и това пътуване напълни джобовете ни с вълшебство, с очарование, с красота.

Галерията бе като препълнен кино салон, на екрана в който вървяха архивни кадри и моменти от филми с незабравимата актриса. „Тя може да напълни всяко едно кино и днес”, коментираха нейни почитатели.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина