АктуалноВластГласовеГрадътКултураМненияНовини

Кметът с царски отговор за промените в „Пловдив 2019”: Рано е да се каже

Скоро време ще разберете за промените във фондацията, каза Здравко Димитров след днешната сесия на ОбС

„Рано е да се каже”. Така, по царски, кметът Здравко Димитров отговори на въпрос кога ще има промени във фондация „Пловдив 2019”. „Скоро”, допълни той, като така накара по-опитните журналисти да си спомнят начина на политическо говорене на Симеон Сакскобургготски от премиерския му мандат.

„ Началото на промяната във фондация „Пловдив 2019” вече е факт. Преди два дни имах среща с фондацията и с културните дейци. Скоро време ще разберете за промените”, каза по повод спирането на процедурата по програма „Наследство” с пълно единодушие в местния парламент и отправените към него въпроси Здравко Димитров след първата редовна сесия на местния парламент.

На журналистически въпрос дали ще бъдат освободени Кирил Велчев и Светлана Куюмджиева градоначалникът отговори така: „Не ме карайте да изпреварваме събитията. Не ме провокирайте. Промени са нужни, да”.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина