АктуалноИзпод тепетоМненияНовиниПод ножа

Закопчаха Мini-то на Пловдив 2019

Пред закона всички са равни, или …

Снимка на един от брандираните автомобили на Mini на BMW Груп България, официален партньор на Пловдив – Европейска столица на културата, закопчан с жълта скоба ни изпрати читател на Под тепето. Той твърди, че кадърът е направен в понеделник.

Припомняме, че Mini и „Пловдив 2019” официално обявиха партньорството си и си подадоха символично ръце не къде да е, а в Капана в бар Котка и Мишка, преди месец.

Тогава BMW Груп България и екипът на фондацията показаха на паважа два от общо шестте автомобила Mini Clubman и Mini Countryman, които ще останат в Европейската столица на културата през цялата година.

От този ден Мini-тата на Пловдив 2019 гостуват на различни места в града с голям човекопоток и обикновено са паркирани в пешеходна или Синя зона, за да им се любуват хората. Колите стояха последователно в Зелената зона в квартала Капана и до пилоните със знамена, до сградата на Община Пловдив.

Читателят ни се пита дали някой общински служител не е на ясно с домакинството на  ЕСК, събитията в града и спонсорските отношения?

Дали да не очакваме жълти скоби и на шарените Трабита край Римския стадион?

Или пък усърдните общински служители по реда искат да демонстрират нагледно, че понякога пред закона всички са равни?

„Mini и Пловдив много си прилягат. Mini е артистичен бранд, водещ в дизайна, но и обърнат към традициите. Автомобилът е олицетворение на съвременната градска среда, като същевременно е гражданин на света… Също както креативните хора имат отношение към Пловдив и творят в него.“ (Александър Миланов, управител на BMW Груп България.)

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина