АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Главният прокурор: Предстои пълна проверка за къщата в Барселона и за приватизацията на Пловдивския панаир

Предстои пълна проверка за къщата в Барселона и за приватизацията на Пловдивския панаир, заяви по време на операция срещу битовата престъпност в пловдивска област главният прокурор Иван Гешев. Той уточни, че ще бъдат проверени всички документи по казуса с панаира и че няма в случая няма значение дали става дума за Георги Гергов, тъй като никой не е недосегаем от закона.

„ Прокуратурата не съобразява действията си с политическите последствия”, коментира главният прокурор коментира ареста на директора на Басейнова дирекция и партийните коментари след него.

В днешната акция, ръководена от Иван Гешев и главния секретар на МВР Ивайло Иванов , са задържани 15 души са арестувани в пловдивско. Операцията започна от село Йоаким Груево и продължи в Перущица и Кричим. Задържаните са криминално проявени и са образувани бързи досъдебни производства. Те са заподозрени за незаконен дърводобив, незаконна търговия с акцизни стоки и с цветни метали.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Разгеле, може ли Ив. Гешев да провери как Пловдив изгуби терена с археологията на Понеделник пазара. Да видим как Гърневски го ипотекира за заплати и как спря да обслужва кредита, и как банката стана собственик на Пловдивската история. Некадърност или престъпна небрежност. Също като Волвата. Извършил ли е Спас престъпление към Пловдив?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина