БългарияЖивотНовини

Пореден изчезнал младеж у нас

Емил Боев е видян за последно около 3 сутринта в петък, 27 януари, без телефон. Той е бил на кукерския парад “Сурва” в Перник – оттогава никой няма контакт с него. В полицията е подаден сигнал за национално издирване.

С кафява коса е, 1.80 висок, носел е камуфлажно яке с тъмни панталони – в момента е с мустак и брада. За последно е видян на улица Физкултурна в парка.

Братът на Емил – Мартин Боев, организира търсене с помощ от приятели и доброволци в соациалните мрежи. До момента те са разлепили плакати в Перник и някои околни села. Претърсвали са парка и околността по групи и с дрон.

Спасители доброволци, които намериха Сашко, още в неделя сутринта са излязли и са обходили определен периметър обстойно

Мартин пише, че полицията е взела показания на няколко места и са гледали общински и частни камери. Не са видяли Емил в района, където е паркирана колата му. В околност от половин километър няма камери, гледани са тези около този район, неуспешно. Полицията е обявила Емил за национално издирване, задействали са си каналите – всички, които са видяли Емил в нощта на изчезването му, са разпитани и дали подробни показания.

„Влязох в профила на месинджър/инстаграм на Емил – видях последни съобщения, които да ми помогнат евентуално да намеря информация, за съжаление нищо не изникна – оттам може да ви излиза активен/на линия/ с включен телефон – това не е така, той телефон няма поне 2 часа преди да изчезне, в колата е оставен“, пише още Мартин.

Вече има създадени група и канал за комуникация и координация по издиването на Емил от специализирани и граждански групи.

Снимка: Фейсбук

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. По всевъзможните реакции, реплики и коментари по повод онзи абсурд =ЗОМБИ-СТУДЕНТЧЕ 20-ГОДИШНО МАМИНО= изглежда, че занапред такова ще бъде в България Новото НОРМАЛНО.

    Което не бива да се критикува не само, но и коментирВа, оти г-н инДж. Димитър Байганьов с гьостерицата кресва „КОЙ си ти, бе, кой ти даде Право!“.

    Отвличане вниманието на народеца и силиците на Властта от ПРОБЛЕМИТЕ стана нещо като спорт, забавление, риалити гейм, кис-кис

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина