ЖивотЗабавлениеНовини

Нова ера в маркетинга – апартаменти, коли и екскурзии са най-честите награди

 

Дойде времето, в което една малко позабравена традиция се върна обратно в секцията с томболи и игри с награди. Ще забележим, че някога всяка една по-сериозна компания обещаваше на своите фенове някаква материална награда. В миналото това бяха цветни телевизори, мобилни апарати и от време на време се появяваше нещо по-сериозно като екскурзия до екзотична дестинация.

Дори и да говорим за нова ера, похватите са добре познатите стари, като условията се подобриха значително и то в полза на клиентите. Ако в миналото за конкретно участие се изискваше покупка, регистрирането на колкото се може повече билети и още много други, днес ситуацията е малко по-различна. На първо място ще забележим, че някои вериги магазини вече не изискват попълването на талони, всичко става много по-лесно, особено след като разполагаме с дигиталната версия на всичко закупено.

Не трябва да забравяме, че някои хранителни вериги и компании често предлагаха своя собствен продукт като награда, а понякога най-голямата може да е умен телефон или евентуално телевизор. В повечето случаи трябва да признаем, че не всички брандове са особено активни, но пък ако има по-сериозен победител, това със сигурност ще са онлайн казината.

Повечето стигнаха до решението, че след като имат сериозна потребителска маса, както и разнообразни джакпоти, трябва да допълнят и мотивират своите клиенти с още една материална награда. Мнозина биха заявили, че това е метод за привличане на нови клиенти и сигурно ще са прави, особено след като родният бранд Уинбет добави автомобили като голяма материална награда в своето портфолио.

В момента всеки клиент се състезава за спечелването на автомобили Mini Cooper – дори са предназначени два такива. Можем да получим повече информация от секцията winbet регистрация в сайта на efirbet и ще забележим, че не се изискват някакви свирепи условия, за да спечелите. В повечето случаи ще може да се забавлявате и да инкасирате индивидуални печалби, докато активността ви дава възможност да се състезавате и за материалната награда.

Най-важното е, че тази промоция започна някъде през миналата година и продължава и до днес като мнозина биха оценили факта, че тегленето става на абсолютно случаен принцип и ако късметът е с вас, много скоро може да смените собственото си возило.

Не трябва да забравяме, че в тази индустрия няколко оператора започнаха ударно годината и предоставиха впечатляващи материални и парични награди. Добрата новина е, че всеки един потребител тепърва ще използва всички възможни промоции, при това навсякъде около себе си. Тази година ще станем свидетели на по-сериозни преференции, след като през лятото ще видим един малко по-различен формат на Евро 2021 и Олимпийските игри в Токио също очакват своите най-важни атлети. По това време няма да има компания, която да не е измислила начин да привлече вниманието си към себе си.

И най-хубавото е, че всеки клиент, особено ако е почитател на дадена марка ще има интерес да се възползва. Често маркетинг отделите прекарват и плащат за анализ на аудиторията си и търсенето на още по-оригинални решения, с които да привлекат нови потребители, но и да запазят достатъчно добре настоящите си. Дори и да сте скептични, нищо не пречи да се регистрирате за дадена игра и да се позабавлявате, понякога и това е първата крачка.

Остава да се надяваме, че тази традиция ще продължи още много дълго и ще ни позволи да използваме максималният капацитет на всяка една компания.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина