Наско Сираков фаворит във VIP покер турнир

Живот

Нико Тупарев, Богдан Русев и Елеонора Манчева основни конкуренти на синята легенда в състезанието

Image title
Наско Сираков е основен фаворит в PokerStars VIP турнира по спортен покер в Пловдив на 26-и февруари. Легендарният син нападател е сочен от разбирачи като претендент №1 за титлата, за която ще се борят още 7 известни българи, осем популярни журналисти и 8 онлайн картоиграчи. Спецове сочат Сираков като потенциален шампион заради хъса, хладнокръвието му и опита в играта. Като основни претенденти на Сираков сред виповете се спрягат имената на тв продуцента Нико Тупарев, култовия писател Богдан Русев и невероятната Елеонора Манчева, която е също с богат опит в покера. Във VIP групата на шампионата по Тексас Холдем влизат още телевизионерът Иван Христов от Шоуто на Иван и Андрей, Орлин Павлов и артистът Стефан Щерев. Известните нашенци ще мерят ръце с най-изявените покер любители сред журналистите и най-добрите онлайн картоиграчи.
За правилата и спортсменската игра през цялото време ще гарантират професионални покер инспектори, а водещ ще е самият Ники Кънчев.
VIP турнирът на PokerStars е първият по рода си в България. Уникалният формат събира на едно място представители на шоубизнеса, медиите и интернет покер играчи. PokerStars спонсорира подобни турнири в цял свят, като миналата година Мат Деймън, Бен Афлек и Чарз Баркли взеха участие в благотворителен турнир.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.