ЖивотЗабавление

Какво да правим в Пловдив през уикенда (01-03.05)

Този уикенд Пловдив ври и кипи! Музика, изкуство и забавление ще изпълнят улиците на Капана, а в баровете ни чакат с най-яката си музика и най-свежите коктейли

1 юни

Капана фест лято 2018

Капана фест се завръща с чудовищна сила! От 1 до 3 юни отново ще превърнем Капана в най-вълшебното място под небето, в което ще ти остане сърцето! Очаквай уникален базар, смайващи арт инсталации, подбрани вкусове, чудовищни таланти, музикални гиганти, улични танци, независимо кино, забележителен театър, нестандартна поезия и изобщо – 3 дни, през които ще ти се напълнят очите. И мислите. И онези местенца в сърцето, които се пазят само за най-специалните изживявания.

Капана
1-3 юни

Mad Bear

На международния ден на мечето MAD BEAR се завръща зад грамофоните във Фарго с един луд и енергичен диджей сет, за да събуди с танци децата в нас! Започнал като мултиинструменталист и вокалист, а сега, продуцент и диджей, Лудият мечок е известен с впечатляващата си техника на смесване с плочи, както и с музикалната си селекция, която ще задоволи и най-претенциозните слушатели.

Клуб „Фарго“
21 часа

Don't Panic

Този петък ще е един от най-пъстрите и цветните! Десетки събития ще се случат само за един ден, а най-яката музика ще е в Пощата.

В Деня на детето, на гости на пощаджиите идва Kalyas, защото порастналите деца определено имат нужда от разпускане. Особено когато е края на седмицата и е любимият ни ден – петък. Музиката ще бъде толкова айляк, колкото е и самият Пловдив. Свежите фънки ритми ще превземат Пощата от терасата до задната градина, а към тях ще се добави и маааалко хип-хоп за разкош.

С Kalyas партито е гарантирано, а барманите ще ви очакват, за да ви забъркат няколко свежи напитки, идеални за убиване на летните горещини.

Бар Пощата
18 часа

Mafia 45's Jamboree

Най-вълнуващият уикенд в Капана потропва на бара на Gingertale. Готови сме за много танци с лошите момчета Skill & Ramsey Hercules, мафиотските им плочи и зашеметяващи джинджърски коктейли. В петъчната нощ на Капана Фест джамборето е в Gingertale.

Gingertale
22.30

The Big 90s

На 1 юни, Деня на детето, петък, мястото е KANAPE – Vibrant Media. Хващаме телепорта и се завръщаме назад във времето. Карирани ризи, бухнали коси, диско цайси и от онези танци които се практикуваха тогава все едно за първи път са те пуснали в бар. За музиката ще се погрижат нашите любими диско маниаци MIT COOL HILLA и Pinky Tsongg по известни в града под тепетата като ИИА (инжинера и адвоката).Имаме обещанието, че ще се наблегне на pop, dance, eurodance, но се предполага, че ще се чуят какви ли не стилове музика.

KANAPE – Vibrant Media
21.30 часа
Вход свободен

Какво още ще правим в Пловдив през уикенда, вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина