ЖивотЗабавлениеНовини

Как да четем Book of Ra? Езика на египетските ротативки!

 

Възникването на една цивилизация може да се проследи с връщането на календара около 2.5 хилядолетия преди Христа. Някъде в този период Древен Египет започва да пише историята на своето първо божество и създател на света – поне това е вярването в онзи период – богът Ра. Смята се, че той е създателят на света, давайки на хората небето, земята и подземния свят, като запазва правото си да бъде господар и на трите и запазва своя божествен произход. Описван с човешка фигура и лице на ястреб, това божество е открито на някои от най-старите и антични паметници и фрески в настоящия Египет.

Имал е честта да управлява империята във време, в което Древен Египет наистина се е смятал за люлка на цивилизацията и охолството и изобилието са били нещо напълно нормално. И до днес не се знае колко точно богата е била тази империя, но със сигурност мнозина се възползват от шанса да разберат всички тайни, при това без да им се налага да пътуват до Египет. Благодарение на играта „Книгата на Ра“, повечето почитатели на слот машини откриха възможност да се пренесат в древната атмосфера.

Слот машината може да изненада и най-големите критици с красива анимация и приятно звуково оформление, отговарящо на авантюристичната идея. Що се отнася до четенето, най-вероятно няма да ви затрудни, макар и древните езици да не са едни от най-популярните и често да се оказват доста по-сложни. Повечето символи на барабаните са взети от картите за игра – 10-ка, асо, вале поп и дама. Останалите представляват книга, скарабей, главният герой, който много прилича на Индиана Джоунс и други. Като цяло това предложение е особено балансирано, а най-важното е, че Book of Ra се предлага напълно безплатно в платформата на Silentbet, като там играта протича с виртуална валута и не се изисква нито регистрация, нито правенето на депозити. Самото предложение работи доста добре и на мобилни устройства, но напомняме, че почитателите трябва да имат навършени 18 години.

Любопитен факт е, че след като имаме главен герой, той продължава да се смята и за един от най-щедрите символи, 5-те негови лика се отразяват положително на крайния точков резултат. Както се досещаме, идеята тук е насочена към записаните предания на Ра, а вашата задача е да ги откриете по-бързо, защото в грешните ръце могат да се окажат сериозен коз. По пътя си ще срещнете саркофаг и символът на самото божество, но това е един от рисковете, които авантюристите приемат.

Не трябва да се изненадваме, че iGaming студиата избират точно такива тематични игри – мнозина биха предпочели именно тях, поради развлекателният им мотив и добре нарисуваните модели. След като технологията започна да позволява повече иновации, единственото изискване на студиата беше насочено към възможността да се открият оригиналните решения и в този ред на мисли няма да останем разочаровани. Пътешествията назад в историята, преследването на съкровища, опознаването на някои интересни цивилизации, е само част от всички по-приятни и красиви идеи, които този сектор предлага.

А що се отнася до тази игра, тя е много добър пример за качество и професионализъм, но със сигурност не е и единственото.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина