Фондация „За нашите деца“ организира безплатна лекция „Първи грижи за новороденото“ през юни в Пловдив

Живот Новини

Екипът на Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ в Пловдив към фондация „За нашите деца“ и УМБАЛ „Пловдив“ АД имат удоволствието отново да поканят бъдещи и настоящи майки и татковци на новородени деца на безплатна среща-демонстрация: „Първи грижи за новороденото“.

В сътрудничество с д-р Диана Аргирова, педиатър и неонатолог, родителите ще чуят повече за това как да къпят бебето, как да го хранят правилно, как да се грижат за кожата на новороденото и още някои интересни и важни подробности. Екипът на фондация „За Нашите Деца“ е подготвил и подарък за всяко семейство – „Книжка за майката и бебето“.

dav

Да си родител не е лесна задача. Научава с времето. Възползвайте се от съдействието на специалистите, които са готови да съдействат и да предадат своя опит. За да може всяко дете да получи повече възможности за пълноценното си развитие.

Срещата ще се проведе на 27.06.2019 г. (четвъртък) от 17:00 ч в заседателната зала на ет. 1 на УМБАЛ „Пловдив“. Необходима е предварителна регистрация за участие!

Контакти: тел. 032/ 943 444 или моб. 0885 764 838.
Лице за контакт: Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ – гр. Пловдив.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.