БългарияНощна смяна

Блондинка с посмъртно джакузи от Митьо Пищова

Свирят на флейта, рецитират порно стихове и пеят химна в конкурс за златокоски
Мис Блондинка Златина Танева
Мис Блондинка Златина Танева
Блондинка получи карта за посмъртно джакузи от свръхдебелия самообявил се за „Любимец на народа” великотърновец Митьо Пищова. Героят от Балкана, решил че е свръх плейбой, раздаваше пликове с кинти и награди до смърт като гореспоменатата на конкурса Мис Блондинка 2011 в бар Ескейп. В него осем златокоски правеха всякакви маймунджилъци, за да впечатлят журито. Пяха, танцуваха, шириха дрехи на сцената,  рецитираха тъпи вицове и собствена порно лирика, свиреха дори на флейта. А Пищова бе разстлал телеса на едно от сепаретата и се чудеше на коя от мацките да предложи брак, въпреки скорошната клюка, че пак ще се пробва край олтара след няколко седмици. Женя се за №6- Тереза Кънчева. Свири на флейта и има дупе като детско барабанче, обяви Митьо. Само че обърка, тъй като духовия инструмент майсторски налапваше Кристина Георгиева. А Тереза директно го отряза. Няма да се женя за Пищова. Имам си гадже, подчерта блондинката. Ми как бе, муци, 24 санта му е питона, зачуди се конкурентката на Тереза за титлата Силвия Кузева. В този момемент №8 Вера Казакова се разпя супер професионално и обра вота на публиката. Една от кандидатките пък обърка стихотворението „Аз съм българче”, а всички заедно изпяха химна с невиждан чалга патос и още по-чалга танцувални движения.Image title

В паузата на дефилетата пяха двойник на Азис, който преди това сластно опипваше коремчето на Пищова, копие на Милко Каладжиев и истинската Сашка Васева. Дупнишката мадона се появи в компанията на голобрад момък, прохождащ певец.
Титлата Мис Блондинка отиде у Златина Танева, която блесна с акробатични танци на сцената. Оказа се, че хубавелката е гадже на създателят на Faked Stars- трупата, която участваше с двойници в шоуто. Кристина Георгиева, Ани Кадънкова, Тереза Кънчева, Златина Танева и Силвия Кузева отнесоха парични награди от Митьо.
Най-красивият момент от вечерта бе дефилето на блондинките в страхотните тоалети на Виргиния Здравкова, които могат да бъдат купени само от бутика на дизайнерката в MALL Plovdiv.
На партито, като по сценарии, с русо гадже се появи вратарят Славчо ТошевImage title
.Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Славчо Тошев се появи с русо гадже на партито
Славчо Тошев се появи с русо гадже на партито
Image title
Азис се натиска в туловището на Митьо Пищова
Азис се натиска в туловището на Митьо Пищова
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина