ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГласовеГрадътКултураМненияНовини

Рапърът Атила с публична лекция в Модерна академия на изкуствата „Синдикат“

Артистът ще говори на тема „Езикът като средство за спасение“ в „Петното на Роршах“

Един от най-известните български рапъри – Атила (Орлин Милчев) ще води първата от поредица публични лекции в Модерна академия на изкуствата „Синдикат“. Артистът ще говори на тема „Езикът като средство за спасение“. Събитието е специално организирано за учениците  на „Синдикат“, но е с вход свободен и на него могат да присъстват и други.  Лекцията е на 2-ри март, събота, от 18.30 – 20.00 часа, в музикален клуб „Петното на Роршах“.

Атила (Орлин Милчев) има девет студийни албума, многобройни участия и концерти в цялата страна. Завършил е филмова и телевизионна режисура в НАТФИЗ. В момента, освен с музика, се занимава с режисура и  заснемане на продукции за различни компании. Една от най-популярните му продукции е късометражният филм „Добри“.

По време на лекцията Атила ще говори за езикът като средство за общуване и спасение, смисълът от четенето, за общуването, за разликата между хип-хоп и рапа и връзката на хип-хопа с различните видове изкуства. Ще има време за въпроси и отговори, част от питанията вече са подготвени от учениците на „Синдикат“.

„Ред и хаос“ е името на новия албум на Атила, който излезе през 2018 година. За творчеството си казва „Не правя компромиси с музиката си, за да постигна комерсиален успех“. Модератор на лекцията ще бъде ученичката на „Синдикат“ Мартина Стефанова. След нея Атила ще има концерт в „Петното на Роршах“.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина