ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ИзбориНовини

Йордан Иванов: Цвета Караянчева отказа дебата, на който я поканих

Преди седмица кандидатът за народен представител и водач на листата на ПП-ДБ Йордан Иванов отправи официална покана към водача на листата на ГЕРБ в Пловдив-област Цвета Караянчева за участие в публичен дебат, за да обсъдят ключови теми, които вълнуват местната общност. Въпреки обаче многократните му опити, отговор от страна на Караянчева така и не беше получен.

Вчера Йордан Иванов се срещна лично с нея на пазара в Баня, за да получи отговор. Въпреки усилията му, Караянчева отказа да приеме поканата под претекст, че няма нужда от „измислен дебат“ по теми, „които не интересуват никого“. Според Иванов подобно поведение е показателно за липсата на готовност за открит диалог и застрашава интересите на гражданите, които заслужават прозрачност и яснота относно политическите намерения и ангажименти на техните избраници.

По-късно през деня в свое видео Йордан Иванов подчерта основните проблеми, пред които е изправена областта. Сред тях той изтъкна замърсения въздух, който сериозно застрашава здравето на местните жители, некачествената вода, проблемите с транспорта, които затрудняват придвижването и ежедневния живот на хората, както и нерешените въпроси, свързани с дейността на кариерите и лошата инфраструктура. Иванов заяви, че именно тези теми трябва да бъдат обсъждани открито и че диалогът с политическите опоненти е ключов за намирането на решения, които да подобрят условията на живот в областта.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина