ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Кметът на Тракия: С дупките сме добре

„В района нямаме дупки, за полицаи,“ влезе в стилистиката на журналистите Костадин Димитров

С проекти за над 1 000 000 лева облагородяват Тракия през 2018-а

"В Тракия с дупките сме много, много добре," така отговори на журналистически въпрос "как сте с дупките" районният кмет Костадин Димитров, който днес представи строителната си програма за годината. Значи няма да поставяте до всяка дупка полицай, продължи да пита колегата. „В района нямаме дупки, за полицаи,“ влезе отново в стилистиката на журналиста райкметът Димитров.

 Администрацията на „Тракия“ е заделила 20 000 лева от годишния си бюджет за закупуване на техника за запълване на дупки и цепнатини по асфалтовите настилки по технологията печматик – чрез тръба с горещ въздух.

Костадин Димитров припомни, че от няколко години дупките, които се появяват по пътищата на района се запълват със студена смес. „Това ни дава възможност да ремонтираме дори и в студените месеци, така че дупки в Тракия не се задържат,“ коментира кметът на тракийци.

Екипът на Димитров е готов с проекти за над 1 000 000 лева за облагородяване на района през настоящата година. Строителната програма трябваше да започне днес с направата на нови тротоари в микрорайон А8, но лошите метеорологични условия отложиха старта ѝ.

До края на 2018-а тракийци ще имат нов голям парк, ще започне работа и по проектирането на многоетажния паркинг на 7 нива.

Очаквайте подробности за тези проекти.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. А кога ще ремонтирате пътя между Войводиново и Пловдив вече и на Лунната повърхност не прилича дупките са повече от асфалта или трябва някой да се претрепе

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина