ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЖивотЗабавление

Ново ЗАЕДНО

Удароустойчивите букви на стълбите на Каменица не издържаха 1 година

За Празника на Пловдив монтират нов надпис "Together" (СНИМКИ)

Култовата задължителна спирка за селфи на Главната улица – стълбите на Каменица с водната каскада, зевзекът Мильо и надписът "Together" – се сдобива с нови букви, видя репортер на Под тепето. Служители на рекламната фирма, която изработва цветния надпис – атракция, монтират нови букви. Надписът е абсолютно идентичен с предишния Together, дори в цветовете.  

Любимото място за снимки на пловдивчани и туристите привлича с думата „заедно“, но на английски език от октомври 2016-а година. "Together", което е и мотото на Пловдив – Европейска столица на културата, замени първоначалния надпис „PLOVDIV 2019“, който бе поставен през май 2015 година след спечелването на титлата, с идеята умишлено да се акцентира върху слогана.  

Надписът от 2015-а бе многократно чупен и поправян, а след замяната му през миналата година от рекламната фирма обявиха, че този път той е изработен от ударооустойчиви материали и всяка буква издържа до 80 кг натоварване.

Новият надпис е също е впечатляващ. Буквите и този път са изработени от неръждаем метал и допълнително подсилени, разказаха работниците, които ги монтираха.

Буквите продължават да бъдат снимани и по време на монтажа

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Американската агентура в Пловдив крие, но Тръмп се зарадва, че няма да плаща заплати (а пенсии пък-хич!) на „дипломатите“, изритани от Путин. И цялото правителство е В СЪКРАЩЕНИЯ, понеже такава му е „философията“, че ВСИЧКИТЕ СА ТУНЕЯДЦИ. Така че … ОПТИМИСТИТЕ от АМзаБГ нека не забравят, че то не е НПО = NGO = а е държавна Агентура, известана като USAID по-рано. За ЕПИСКОПСКАТА по-добре да преговаряме с … гърците като много заможни

  2. Колегата ТРЪМП както се е намръщил да затегне всички КРАНЧЕТА към АМзаБГ, ингилизаторите (полуграмотни повечето) да се пренастроят към NEUES ORDNUNG като първи челни МЕРКЕЛизатори … или още по-хитричко е НАПРАВО КИТАЙСКИ УЧЕБНИЦИ, оти животО е сурАв!

  3. Тъй, тъй, все по-нахитряли нашенските юначенца, все по-предизвикателни, ЕЛА ДА МА НАПАДНЕШ, БАТЕ, МОЛИМ ТЕ === „Ако бяха мъже ще се бият с други мъже а те…“ === А ТЕ НАЛИТАТ НА жени

  4. Както знаят всички кореняци, цялата ИСТЕРИЯ е в услуга на софийските навлеци натресени ни от Маминото и ЧИЧОВОТО от „творческа платформа“ ЕДНО = ONE сдъвкани и изплюти към Румелията дето от БУДАЛИ се по-лесно цица ресурс =“Sofia Architecture Week“= и точното заглавие гласи „Пловдив За ЕДНО“. А от сексистки коментари нЕма нужда, копАле, кака ти също е Човек с ГОЛЕМИ ШАМАРИ

  5. Надписа се унищожава от страхливци с малки пишки.Ако бяха мъже ще се бият с други мъже а те се бият с метал,който не може да се защитава.Страхливци с малки пишки.Ние не знаем,кой бие надписа,но човека си го знае и до края на живота докато се бръсне и се поглежда в огледалото нека му звучат моите думи.Ти си СТРАХЛИВЕЦ С МАЛКА ПИШКА.!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина