ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Власт

Атанас Ташков: ГЕРБ залага мерки за преодоляване на демографската криза

В Програмата на ПП ГЕРБ са заложени политики за преодоляване на неблагоприятните демографски тенденции в страната. Това заяви кандидатът за народен представител инж. Атанас Ташков, който е четвърти в листата на партията в града под тепетата. В отговор на въпрос на пловдивчани той обясни, че въвеждането на тридетния модел става стратегически национален приоритет.

Като стъпка в решаването на този болезнен проблем не само за България, но и за цяла Европа,  е осигуряването на финансова подкрепа за семействата, които отглеждат три деца, заяви още инж. Ташков.

Той посочи, че при двата управленски мандата  на ПП ГЕРБ особено внимание е обърнато на създаването на благоприятна среда, изграждането на нови детски градини и ясли, санирането на училища. Като пример инж. Атанас Ташков посочи, че в Пловдив с подкрепата на правителството с министър-председател Бойко Борисов бяха построени Детска градина „Котаракът в чизми“ в район „Южен“ и Детска ясла „Приказка“ в район „Тракия“. Екипът на кмета Иван Тотев полага огромни грижи по отношение подобряването на условията и на санирането на сградите на учебни и детски заведения в Пловдив, като почти всички вече са обновени – с нова дограма, хидро и топлоизолация, екологични системи за отопление и др.

В нашата програма залагаме отново на реални решения за България. За да се случат те, на 26-ти март 2017 г, неделя, гласувайте с номер 11 в бюлетината, призова кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ и четвърти в листата на Пловдив-град инж. Атанас Ташков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Имам засилен интерес към платформата на МГЕРБ женоря! Ще ги онодя изборно с цел изпълнение на програмата им! Безплатно! В името на България!

  2. БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ,113 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПОСЛЕДНА ПО ПРОЗРАЧНОСТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ,С НАЙ-НЕЕФЕКТИВНАТА ПРАВНА СИСТЕМА, 35% СА МИЗЕРНО БЕДНИТЕ ,НАД 40% СА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ,ДЪЛГОВЕТЕЕ НА БЪЛГАРИНА САМО ЗА ГОДИНА СА СКОЧИЛИ С 50%.ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА НАМАЛЯЛИ 7 ПЪТИ.НАРОДА МИЗЕРСТВА,ДЪРЖАВАТА ПОТЪНА В ЗАЕМИ ОТИВА КЪМ ФАЛИТ.

  3. СТАТИСТИКА НА ООН ПОКАЗВА ,ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2050г. ЩЕ Е: 3.3МИЛ.ЦИГАНИ,1,3МИЛ. ТУРЦИ И 0,4 МИЛ. БЪЛГАРИ.КЪМ МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ С 15,7 ПРОМИЛА.НА ВСЕКИ ЧАС В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ 7 ЧОВЕКА А 5 ЗАМИНАВАТ . В БЪЛГАРИЯ СЕ ВОДЯТ 1,3МИЛИОНА МЪРТВИ ДУШИ ИЛИ НЕ СМЕ 7 МИЛИОНА А 5,7 МИЛИОНА.МЪРТВИТЕ ДУШИ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ГЕРБ ЗА РЕШАВАНЕ НA ИЗБОРИ.60% ОТ НОВОРОДЕНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА НЯМАТ ЗА МАИЧЕН ЕЗИК БЪЛГАРСКИЯ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина