ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЗдравеПУЛС

Свидетели: Рушенето на тютюневия склад продължава

Багер "разчиства" отломките от събарянето. Разрушава друга част от сградата

Преди броени секунди с нас се свързаха граждани, за да сигнализират, че рушенето на перлата в Тютюневия град продължава. На мястото е пристигнала малка бригада от работници с багер, които уж щели да разчистват отломките след вчерашните разрушителни процеси.

За съжаление, никакво разчистване не се случва. Багерът продължава да събаря части от сградата, макар изричното обещание на общината, че обектът е замразен за каквито и да било дейности. Припомняме, че по-рано днес, на обекта бяха и инспектори от Министерството на културата, които стартираха обстойна проверка, която се очаква да продължи до края на седмицата. През това време на „Одрин“ 8 не е разрешено извършването на каквито и да било дейности, камо  ли разрушителни.

Общината бързо е получила информация за продължилите дейности и на място е изпратен екип, който да предприеме мерки относно случващото се.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Пазарна икономика бе, пичоолар! Пазарна! Има файда от сградата – стои. Няма файда – не стои. Същото е и с хоата – ресурси им се вика вече. Квото не става – на боклука. Келепир трбява да има във ВСЯКА работа! Аннадънму!???

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина