ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГласовеМненияНовиниПод ножа

Протест срещу инфлацията тази вечер в Пловдив

Автошествието ще е с маршрут село Труд, Пловдив, по бул. Дунав, Голямоконарско шосе, обръщане на кръговото за Радиново и обратно до Труд
Исканията са за забрана износа на ток и мораториум на плащането на зелените квоти за 6 месеца
Автопротест под мототото „Не на ценовия геноцид“ организира ВМРО днес 24.02.2022 г. Това съобщиха от партийната централа в града. Начало е планирано за 18.00 часа, като сборният пункт е центъра на с. Труд.
Автошествието ще премине по следния маршрут: Труд, Пловдив, по бул. Дунав, Голямоконарско шосе, обръщане на кръговото за Радиново и обратно до Труд.
В протеста ще се включат недоволни граждани от Пловдив, Пазарджик, Стара Загора и Карлово. Ще присъства съпредседателят на ВМРО-БНД Александър Сиди.
Правителството трябва да спре да се занимава с теми, които са извън дневния ред на обществото. Трябва да се реши основният проблем със спекулата на цените на стоките от първа необходимост, ток, газ, парно …
Това може да стане чрез две простички неща – забрана износа на ток и мораториум на плащането на зелените квоти в рамките на 3 до 6 месеца, което ще доведе до по-евтин ток от ТЕЦ-овете”, заявиха организаторите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина