ГрадътЖивотЗабавлениеИмоти в ПловдивНовини

Свалят цените на жилищата в новостроящи се комплекси за коледно-новогодишните празници

Пловдивският инвеститор PIMK Build реши да пусне на специални оферти апартаментите в пет от комплексите си за периода до Нова година

На финала на несъмнено тежката 2020 идва момента на коледно-новогодишните празници. Време е за подаръци, за надежди за едни по-добри дни, за нови планове, въпреки несигурността около нас. Такива възможности осигурява пловдивският инвеститор  PIMK Build. От компанията решиха да пуснат на специални цени в периода до Нова година жилищата в няколко от новостроящите се комплекси в града. „ Сигурни сме, че точно сега, на финала на тази толкова мрачна година, трябва да предоставим възможност на всеки да си подари нов дом за най-светлите празници. Новият дом е ново начало, нови перспективи, нови очаквания”, коментират от дружеството.

Най-достъпни са цените в комплексите  „Green Gardens” и „Южен 2”. До края на годината апартаментите там се продават на цена до 490 евро на квадратен метър.

”Green Gardens” се намира в район Западен. Специалната цена до 490 евро е валидна до края на годината, а от 2021-ва квадратният метър ще е до 550 евро. Комплексът се намира на втора линия на булевард „Пещерско шосе“.  От PIMK Build  залагат на луксозното изпълнение на вътрешните части, стълбище, площадки, където всичко ще е от мрамор. Апартаментите ще са с различни квадратури и изложения с  прекрасна гледка към Родопите. Паркирането ще бъде осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи.

Комплекс „Южен 2” се намира от южната страна на карето между бул. „Александър Стамболийски” и „Димитър Талев”.  Цената там е 490 евро до края на годината.  Инвеститорът PIMK залага на удобни и комфортни жилища, които ще са разположени в 6 сгради. 3-те са с партерен етаж с гаражи и 8 жилищни етажа над него. Другите 3 сгради отново са с партерен етаж с гаражи и 10 жилищни етажа нагоре. И тук всеки един апартамент е обезпечен с паркомясто.

Апартаментите в „West Park Residence” до края на годината ще се продават до 750 евро на кв.м. След това от 1 януари цената отново се връща на старите нива до 850 евро на кв.м. Луксозният комплекс е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е един от красивите паркове в Пловдив. Концепцията на PIMK Build в тази зона е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще са просторът, зеленината и спокойствието. Тук осигуреният процент на паркирането е 120 %.

В другия новостроящ се комплекс в Южен цените на жилищата до края на 2020-а са до 630 евро/кв.м, а след нея ще станат до 650 евро. Той се намира непосредствено до Първо РУ. Тук инвеститорът залага на просторните жилища и осигуряването на 110% паркоместа.

От PIMK Build  предлагат на специални празнични цени и апартаментите в „The North Residence“.  До края на годината те ще са до 550 евро на квадрат, а след това стават до 600 евро на кв.м. Комплексът ще е с 3 входа, големи търговски площи, различни по квадратура апартаменти, огромен подземен паркинг. Сградата се пада перпендикулярно на булевард „Северен“, като от южната й страна се открива прекрасна гледка към  река Марица и Родопите.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив
Back to top button
Изпрати новина