БългарияПод лупа

Търгът за Ролекса на г-н Николай тръгва от 11 600 лева

500 кинта е стъпката в наддаването


11 600 лева е началната тръжна цена за прословутия Ролекс на г-н Николай Пловдивски, който ще се разиграе на аукцион тази неделя. Историческото събитие ще се състои в залата на Съединението и се организира от църковното настоятелство на храм-паметник „Св. Марина“. Наддаването стартира точно в 12 ч., като феновете на скъпите играчки ще могат да огледат експоната 45 минути по-рано. Какъв майтап! Стъпката за наддаване е изчислена от духовниците на 500 лева. Оценката на самия Ролекс са направили специалисти, като цената е сериозно занижена.

В търга могат да участват всички физически и юридически лица, като лицето, което участва в наддавателните предложения трябва да се легитимира с личен документ. Когато се наддава от името и за сметка на друго лице, трябва да се представи писмено нотариално заверено пълномощно.  Достигнатата продажна цена ще трябва да бъде преведена по банковата сметка на храма „Света Марина”-Пловдив, до края на работния ден на 11 март 2013 г. Със заверяването на банковата сметка с цялата продажна цена в срок се счита, че сделката е осъществена, за което ще се подпише договор, както и предавателно-предавателен протокол на 12 март 2013 г. в администрацията на храма, казват от църковното настоятелство. С оглед благотворителната цел на търга и за благодарност, ще обяви името на купувача, допълват отчетата.

Под тепето предлага на същото това църковно настоятелство, което по заповед на г-н Николай облепи храм-паметника с грозни тапети, с останалите пари след драматичното плащането на сметката за ток да бъдат премахнати ужасните мушами и да се върне старото величие на културната ценност. Благодарим предварително!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина