ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Новини

В Доспат отново въвеждат извънредни крути мерки заради огнището на коронавирус, маските отново са задължителни там

В Доспат от днес действат отново извънредни крути мерки заради огнището на коронавирус там. Това се случва със заповед на кмета, след като в цех за производство на играчки бяха регистрирани 51 положителни проби за Ковид-19. Връща ще задължително носене на защитни маски на открити и на закрити обществени места до 15 юни. Затварят се всички детски градини, читалища, спортни площадки, детски кътове, спортни зали, къмпинги в населените места на Общината. Въвежда се задължителна дистанция от 1,5 метра между две лица на всички обществени места – магазини, аптеки, банки, Общинска администрация, и др.

В питейните заведения, ресторанти се забранява сядането на повече от две лица на една маса. Забраняват се всички масови прояви – сватби, абитуриентски тържества, молитви, както и събирането на повече от две лица на едно място. Забранява се провеждането на културни мероприятия, семинари, срещи и др.

Ограничава се достъпа до молитвените храмове – да се влиза контролирано и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Използването на обществения и ведомствен транспорт да става както следва: пътниците да сядат през седалка, разположени шахматно до прозорците с капацитет не повече от 30 % като на един ред седалки сяда един пътник. Затварят се и всички пазари на територията на общината.

Задължават всички работодатели, собственици на търговски обекти и др. да спазват строго алгоритъма за провеждане на дезинфекция. Носенето на защитни предпазни маски и ръкавици от персонала също е задължително.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Всеки път като пуснете тази снимка – трепвам, каква Хубост! Каква усмивка, даже маската не може да я покрие!

    ((какви силикони, а? обецата на веждите, а? и на клит***? елегантно татуирана с караконджули навсякъде? Косите в истерично пембяно, а?))

    Да е живо и здраво милото, че … съвсем ни се изпрошна расата

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина