ГрадътЗабавлениеНовини

„Шалом Алейхем“ кани майки и дечица да творят заедно

През настоящата година, пловдивското читалище „Шалом Алейхем 1945г.” отново работи по проекта „Забавляваме се и творим заедно с мама”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив по Компонент 3 „Гражданска активност”, като част от Културния календар на града за 2023г.

Основната цел на проекта е чрез предлагане на интересни и подходящи форми за забавление да се провокира интерес към музиката, рисуването и четенето от най-ранна детска възраст, а родителите да имат възможност за консултации с детски психолог.

„Музикално кречетало“ със Стела Консулова, Арт ателие ”Вълшебните пръстчета” с Ваня Пелтекова и детска читалня „Забавните буквички” с Анета Пендакова са трите компонента на проекта за работа с децата. Стефка Кюлханова е психологът, който ще подпомага родителите със съвети и отговор на интересуващи ги въпроси.

Продължителността на проекта е шест месеца и приключва на 30 септември 2023 г.

Заниманията се провеждат всеки четвъртък от 10,30ч. след предварително записване, тъй като допустимият максимален брой участници в група са не повече от десет деца. Телефони за записване : 0988746300 , 032/622509

Адресът на НЧ“Шалом Алейхем 1945″ Пловдив е ул.“Христо Г. Данов „20 , в близост до Кукления театър.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина