АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Новогодишно парти без куверти, но с много музика и танци в Капана

Разберете къде може да празнувате без предварителни резервации, но с настроение чак до сутринта

Въпросите къде ще посрещнем 2023-а година валят отвсякъде, а предложения са многобройни. Някои от тях събрахме в една от предишните ни статии Къде да посрещнем Нова година 2023 в Пловдив?, а за други – вероятно тепърва ще разбираме.

Разбира се, винаги има и типични пловдивски айляци обаче, които не държат на предварителните приготовления и искат да се забавляват без резервации и претенции. Те търсят онова парти, в което няма пози и преструвки, а просто са се събрали хора, които се наслаждават на хубавата музика и качествените питиета заедно.

Drunk-O-Rama NYE Special by Pink Tsonk & Sunshine в крафт бирен бар Котка и Мишка е точно това обещание, че без много шум и грандиозни описания ще си спретнем едно типично пловдивско новогодишно парти – танцувална музика, хубави хора, бирички и айляк! Музиката ще е разнообразна, аналогова и ще е селектирана от Pink Tsonk & Sunshine, а за вас остава само да си сложите танцувалните обувки и да се насочите към любимото място в Капана.

Още информация за събитието ще намерите във Фейсбук.

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина