ЗабавлениеКултураНовини

Мистър Стани богат става председател на Общински съвет – ВИДЕО

Водещият на тв шоуто Стани богат – актьорът Михаил Билалов, влиза в ново амплоа. Той ще води война с един възвращенец от позицията си председател на общински съвет с името Андрей Бончев. Съветник № 1 не желае наследствената винарска изба на младия мъж да стъпи на краката си. Какви са оръжията в тази битка и докъде могат да доведат десетки хора и съдби? За това разказва новият български сериал „Вина“.

Дългоочакваният премиерен епизод ще бъде излъчен утре – 5 януари (четвъртък) от 21:00 ч. по БНТ 1. Продукцията е част от филмопроизводството на обществената телевизия.

В семейната история на сериала „Вина“ зрителите ще видят преплитането на две основни теми – виното и вината. Сюжетът разказва за млад мъж, на име Филип (Владимир Зомбори) принуден след смъртта на вуйчо си да загърби привидно подредения си живот в САЩ, за да се върне за кратко в България, упълномощен от майка си да продаде винарната на покойния й брат. Много скоро лозята, хората и своенравната еноложка на избата – Елина (Елена Телбис) го очароват и той променя семейните планове.

Вместо да продава, Филип решава да възроди винарната, но активите ѝ са отчавайщи – дългове, залежали бъчви и работници, които скоро ще останат на улицата. Само Елина може да го измъкне от кашата, но баща ѝ, председателят на общинския съвет Андрей Бончев (Михаил Билалов), има други намерения за избата. Непримирим с новите обстоятелства,  Филип търси местни съмишленици, а оставането му за неопределено време в България изостря оттношенията със съпругата му Марта (Кристина Верославова).

Войната между Филип и Андрей Бончев се разраства, загрубява и застрашава не един живот. Оказва се, че връзката между семействата на Филип и Елина имат корени, по-дълбоки и здрави дори от тези на лозите. Тайни и вина от миналото са на път да провалят всичко…

Режисьорът нa обещаващата продукция „Вина“ е Виктор Божинов, а сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев. В сериала участват Владимир Зомбори, Михаил Билалов, Елена Телбис, Кристина Верославова, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро, Силвия Лулчева и Светлана Янчева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина