ГрадътЗабавлениеИзпод тепетоНовини

Международен танцов фестивал „Пловдив Древен и Вечен“

Единадесетото издание на Международен танцов фестивал „Пловдив Древен и Вечен“ ще се проведе на 1-2 април 2023г. на сцената на Колодрум Пловдив. Международно жури, танцови семинари, стипендии за обучение в чужбина и парични награди очакват участниците.

Предвиден е награден фонд – 2000лв. парични награди. 500лв. ще бъдат дадени на най-добрите солисти, 500лв. за най-добрите дуети и триа, 1000лв. за най-добрите групи и формации.

Всеки състезател ще получи медал за участие. Купи и медали са предвидени за първите три места при сола, дуо/трио, групи и формации.

Организаторите са приготвили индивидуални дипломи за всеки участник, материални награди за най-малък и най-голям участник.

Танцовите стилове на 11ти Международен танцов фестивал „Пловдив Древен и Вечен“ са 17: Балет, Български народни танци – дивертисменти, Български народни танци – сюжетни и тематични, Танци на народите, Contemporary modern, Lyrical, Джаз, Акробатичен танц, Open, Латино танц, Commercial dance МТV, Танцови мажоретки, Парадни мажоретки..

Краен срок за подаване на заявки е 3ти март 2023г. или до запълване на бройката танци, които са възможни да бъдат вместени в 2 дни. Платформата за регистрация ще бъде затворена при изчерпване на лимита танцувално време, дори и крайният срок да не е изтекъл. Заявките за участие се подават през сайт тук, където можете да намерите и пълната информация за събитието.

Организатор на събитието е спортен клуб „Самодива“.Фестивалът се организира с подкрепата на софтуерна компания „Елдърс ООД“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина